Stonoteniske reprezentacije Srbije nastupaju u “Čairu”

Izvor: JužneVesti.com, 06.Mar.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniske reprezentacije Srbije nastupaju u “Čairu”

Odlučujuće mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo, odigraće muška i ženska stonoteniska reprezentacija Srbije u hali “Čair” u utorak, 7. marta. Prvi mečevi u obe konkurencije počeće u 17 sati, a niška hala će biti podeljena na dva terena.

Selekcije igraju u kvalifikacionim grupama sa po 3 države, od kojih prva prolazi direktno, a druga igra baraž. I jedni i drugi su na 2. mestu sa po jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pobedom i dva poraza, a ovi susreti odlučiće konačan plasman.

Ženska selekcija je u grupi G, u kojoj je najbolja Češka, a u poslednjem meču Srbija će se boriti sa direktnim konkurentom Litvanijom. Ova dva tima su već igrala u Litvaniji, kada se ušlo u 5. meč, u kome su Srpkinje bile bolje. Pobednice će se za plasman na Evropski šampionat boriti sa Hrvatskom.

Kod muškaraca je u grupi B neprikosnovena Nemačka koja ne zna za poraz, a tome je bila najbliža u okršaju sa Srbijom, koju su ipak dobili rezultatom 3:2. U poslednjem meču, protivnik Srbije će biti Švajcarska, koja do sada nije zabeležila nijednu pobedu. Ukoliko pobede, naši reprezentativci će u baražu igrati sa Rusijom.

Boje naše zemlje će u ženskom timu braniti Andrea Todorović, Izabela Lupulesku, Aneta Maksuti, Viktorija Tružinski i Anelija Lupulesku, a trener je Ilija Lupulesku. Na spisku muške reprezentacije su Marko Petkov, Ivor Katić, Nikola Strugarević i Marko Popov, a trener je Dragan Klajić.

Karte se mogu kupiti na dan utakmice na biletarnici hale “Čair”, po ceni od 150 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.