Stevan Jovetić: Srbija je favorit

Izvor: B92, 23.Mar.2023, 21:34

Stevan Jovetić: Srbija je favorit

Fudbaler Crne Gore Stevan Jovetić rekao je da očekuje težak meč sa Bugarskom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Crna Gora gostuje u petak Bugarima u Razgradu od 18 sati.

"Znamo dosta o Bugarima, nije prvi put da igramo s njima. U drugačijem su sastavu nego ranije, ali u svakom slučaju imam pozitivno mišljenje o tom timu. Podmladili su se, imaju novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << selektora i dobre rezultate s njim na poslednja četiri meča. Očekujem tešku utakmicu, ali spremni smo za to", rekao je Jovetić.

Crna Gora i Bugarska su u grupi G sa Srbijom, Mađarskom i Litvanijom.

"Nije atraktivna, ali je veoma teška. Svaka ekipa je dobra. Srbija ima nešto više od svih, favorit je, ali svi smo u igri", rekao je Jovetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOVETIĆ UOČI STARTA KVALIFIKACIJA: ‘Srbija favorit – Svaka ekipa je dobra!’

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2023

Nešto slabija grupa pruža i njima veće šanse. Reprezentativac Crne Gore, Stevan Jovetić uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo svestan je činjenice ko je favorit u grupi. Pored naše reprezentacije i Crne Gore, u grupi su još Bugarska, Mađarska i Litvanija. ‘Grupa nije atraktivna,...

Nastavak na HotSport.rs...

CRNA GORA DOBRO ZAPOČELA KVALIFIKACIJE: Bugarima presudio bivši fudbaler Zvezde! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2023, 21:20

Dobra partija! Fudbaleri Crne Gore slavili su u Bugarskoj rezultatom 1:0 i tako na uspešan način započeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Jedini pogodak, u 70. minutu, postigao je bivši fudbaler Crvene zvezde, Nikola Krstović. Bugarska, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.