Stanić na pozajmici u Oldenburgu do kraja sezone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2020, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanić na pozajmici u Oldenburgu do kraja sezone

Košarkaš Mega Bemaksa Filip Stanić do kraja sezone igraće na pozajmici u nemačkom Oldenburgu.

Kako je saopštio beogradski klub, mladi centar Mege koji je nastupao i za mladu nemačku reprezentaciju će na taj način pojačati trenutno petoplasiranu ekipu nemačkog prvenstva koja se takmiči i u Evrokupu.

Stanić je rođen 14. januara 1998. godine, visok je 207 centimetara i igra na poziciji centra.

U redove Mege je došao u leto 2018. godine iz nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ekipe Etinger Rokets.

Tog leta je i osvojio bronzanu medalju za Nemačku na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Hemnicu, a izabran je i u najbolju petorku tog šampionata.

Ove sezone je za Megu u ABA ligi za 15.1 minut u proseku beležio 6.5 poena i 3.9 skokova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaš Mege karijeru nastavlja u Nemačkoj! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020

Sve je i zvanično potvrđeno...Košarkaš Mega Bemaksa Filip Stanić igraće na pozajmici u nemačkom Oldenburgu do kraja sezone, saopšteno je danas...Centar Mege, koji je nastupao i za mladu nemačku reprezentaciju pojačaće trenutno petoplasiranu ekipu nemačkog prvenstva koja se takmiči i u Evrokupu...Filip...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.