Srpski veslači osvojili još šest medalja u Hrvatskoj

Izvor: Blic, 12.Apr.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski veslači osvojili još šest medalja u Hrvatskoj

Srpski veslači osvojili su šest medalja na Internacionalnoj regati u Hrvatskoj, koja je predstavlja izbornu regatu za sastav državnog tima za Evropsko prvenstvo u Poznanju krajem maja.

Zlatne medalje osvojio je četverac bez kormilara Nenad Beđik, Miloš Vasić, Nikola Stojić, Radoje Đerić i dvojac bez kormilara Veselin Savić i Dušan Bogičević.

Četverac bez kormilara u sastavu Goran Jagar, Igor Lončarević, Dušan Milovanović i Miljan Vuković osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je srebro, kao i Marko Marjanović i Aleksandar Filipović u dubl skulu, odnosno Miloš Stanojević i Marko Jošić u dubl skulu za lake veslače, dok je bronzu ženski dubl skul Jovana Arsić i Milica Slijepčević.

Srpski veslači i veslačice su u subotu, prvog dana na 32. Internacionalnoj regati, osvojili još šest odličja na jezeru Jarun u Zagrebu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.