Srebro i bronza za srpske kajakaše na EP u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro i bronza za srpske kajakaše na EP u Beogradu

Srpski kajakaši Nebojša Grujić i Marko Novaković osvojili su danas srebrnu medalju u disciplini K-2 200 na Evropskom prvenstvu koje se održava na Adi Ciganliji.

Marko Dragosavljević osvojio je ranije danas bronzanu medalju u disciplini K1-200 na EP.

To je ukupno treća medalja za Srbiju na prvenstvu, nakon što su juče Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili zlato u disciplini K2-100, uz novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svetski rekord.

Udovičić čestitao Dragosavljeviću 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Dragosavljeviću osvajanje bronzane medalju na Evropskom prvenstvu u kajaku, kanuu i para kajaku, koje se održava na Adi Ciganliji.

"Svaka čast Marko, ovo je uspeh koji još jednom potvrđuje da je Srbija zemlja sjajnih kajakaša! Čestitam Marku, njegovom stručnom timu i Kajakaškom savezu Srbije na ovom uspehu", navodi se u čestitki ministra Udovičića.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Dragosavljević osvojio bronzu u trci na 200 metara

Izvor: Danas, 10.Jun.2018

Marko Dragosavljević je u disciplini jednosed na 200 metara Srbiji osvojio bronzu i tako Srbiji doneo drugu medalju na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Beogradu. Članak Marko Dragosavljević osvojio bronzu u trci na 200 metara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Dragosavljević: Malo falilo za zlato, ali ne mogu da žalim

Izvor: B92, 10.Jun.2018

Srpski kajakaš Marko Dragosavljević rekao je da mu je malo falilo da osvoji zlato na Evropskom prvenstvu u Beogradu...Dragosavljević je osvojio je bronzanu medalju u disciplini K1-200 na Savskom jezeru...Dragosavljević je bio treći, iza Karlosa Garote iz Španije i Litvanca Arturasa Srja..."Prezadovoljan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.