Srbija bez sreće, ali istorija je ispisana - Holandija u finalu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2022, 14:26

Srbija bez sreće, ali istorija je ispisana - Holandija u finalu EP

Selekcija Srbije, igrači rođeni 2005. godine i mlađi, poraženi su od selekcije Holandije u polufinalu kontinentalnog šampionata posle jedanaesteraca. U regularnom delu bilo je 2:2.

Holandija, selekcija koja ima mnogo uspeha u ovoj uzrastnoj kategoriji, igrala je bolje u prvih 45 minuta, ali to nije mogla da potkrepi sa mnogo prilika.

Štaviše, upravo je Srbija bila ta koja je propustila nekoliko veoma izglednih situacija za postizanja pogogotka. Između ostalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u razmaku od samo dva minuta, Mijatović je u finišu prvog dela dva puta pogodio prečku.

Na samom startu nastavka Holandija postiže pogodak. Van Dujven je bio strelac. Međutim, do 55. minuta, golovima Miloševića i Mijatovića, Srbija stiže do prednosti.

Napadala je Holandija posle toga, ali ponovo nije uspela da stvori previše jasnijih prilika. Međutim, tu jednu koju jeste iskoristio je Slori.

Sa rezultatom 2:2 okončan je regularni deo utakmice.

Jedan promašeni jedanaesterac fudbalera Srbije odvojio ih je od meča za zlatnu medalju. Tamo će igrati i selekcija Francuske, koja je, takođe posle penala kojima je prethodio rezultat 2:2, bila bolja od Portugalije.

Finale je u sredu, treće uzastopno za Holandiju, koja je u grupi već savladala tim Francuske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abasov u finalu

Izvor: B92, 29.Maj.2022

Srpski bokserski reprezentativac Vahid Abasov plasirao se u finale Evropskog prvenstva u Jermeniji...Abasov je u polufinalu kategorije do 67 kg ubedljivo savladao Moldavca Aleksandra Parešćijeva i obezbedio srebrnu medalju...U sve tri runde je bio bolji i sudije su jednoglasnom odlukom 5:0 poslale...

Nastavak na B92...

Abasov se plasirao u finale

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2022

Srpski bokserski reprezentativac Vahid Abasov plasirao se u finale Evropskog prvenstva u Јermeniji,

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dva finala za boksere Srbije na EP u Jerevanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2022

Srpski bokserski reprezentativac Artem Agejev plasirao se u finale Evropskog prvenstva u Jermeniji, pošto je u kategoriji do 80 kg savladao Hrvata Luku Plantića...Agejev je obezbedio drugu, najmanje srebrnu medalju za Srbiju, nakon što je danas plasman u finale obezbedio Vahid Abasov, u kategoriji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.