Sramno - Navijači Lacija prozivali povređenog fudbalera Rome (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramno - Navijači Lacija prozivali povređenog fudbalera Rome (foto)

Ovo prevazilazi granice rivalstva.

Lacio je danas demolirao Sampdoriju sa 5:1 i tako došao do 11. pobede u nizu.

Ipak, utisak su pokvarili navijači, koji su sa tribina pevali povređenom fudbaleru velikog rivala Rome, Nikolu Zaniolu.

Sjajni Italijan je tokom utakmice sa Juventusom pokidao ukrštene ligamente kolena i za njega je sezona završena, pod velikim znakom pitanja je i njegovo potencijalno učešće na Evropskom prvenstvu.

To nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sprečilo navijače "Nebeskoplavih" da ga pozovu da se raduje sa njima.

"Skači sa nama Zaniolo", orilo se tribinama, a za ovaj gnusan gest odgovorna je grupa navijača Lacija pod nazivom "Kurva Nord".

Mladi Italijan im je odgovorio na društvenim mrežama, napisao je kratko da su inferiorni.

L'opinione di Zaniolo sulla Curva Nord della Lazio è quella di tutti noi 💁‍♀️#LazioSamp #LazioSampdoria pic.twitter.com/lJFJvwfO2T

— Alessandra 🌸 (@lemonmeringue_) January 18, 2020
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.