Španija nasledila Srbiju: Treće zlato na EP

Izvor: B92, 25.Jun.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija nasledila Srbiju: Treće zlato na EP

Košarkašice Španije osvojile su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Češkoj, pošto su u finalu bile bolje od selekcije Francuske rezultatom 71:55. U prvoj četvrtini viđena je izjednačena borba, da bi posle toga Špankinje u potpunosti preuzele kontrolu i brzo stekle veliku prednost koja je bila nedostižna za Francuskinje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija nasledila Srbiju na evropskom tronu: "Furija" ubedljiva protiv Francuske za zlato u Pragu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2017

Košarkašice Španije nasledile su Srbiju na evropskom tronu, pošto su u finalu Eurobasketa u Pragu pobedile Francusku sa 71:55...Prema prikazanoj igri u borbi za pehar evropskog prvaka našle su se dve reprezentacije koje su najviše pokazale na ovom šampionatu. Špankinje su se zasluženo okitile...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.