Sjajna uvertira za Rio, reprezentativac Srbije blistao u Zagrebu!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna uvertira za Rio, reprezentativac Srbije blistao u Zagrebu!

Ako ovo bude ponovio i na Olimpijskim igrama, medalja neće biti daleko!

Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac nastupao je u Zagrebu van konkurencije na prvenstvu Hrvatske i tom prilikom ostvario sjajan rezultat.

Naš najbolji bacač kugle je ovoga puta dobacio do 20 metara i 96 centimetara i tako na najbolji način potvrdio da je potpuno spreman za Olimpijske igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Riju.

Podsetimo, on je na nedavnom Evropskom prvenstvu ostvario rezultat od 20.43 metra, što mu je bilo dovoljno za peto mesto, a sada je pokazao da mu je forma u usponu.

''Tehnički sam biomnogobolji nego u Amsterdamu, i iako sam bacao iz punog treninga uspeo sam da pobedim. Tako da očekujem da ću potpuno biti spreman u Riju", istakao je Kolašinac.

''Dan D'' za Kolašinca na Olimpijskim igrama biće 18. avgust, kada će pre podne nastupiti u kvalifikacijama, a tokom večeri, nadamo se, i u borbi za medalje.

Srećno, Asmire!
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.