Kolašinac skoro do 21. metra u Hrvatskoj

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac skoro do 21. metra u Hrvatskoj

Srpski atletičar Asmir Kolašinac bacio je kuglu 20,96 van konkurencije na državnom prvenstvu Hrvatske i tim rezultatom je bio najbolji na takmičenju.

Kolašinac, koji se priprema u Sjenici, odlučio je da proveri formu pred početak takmičenja u Riju i kaže da je zadovoljan učinjenim. Asmir je nakon odličnog hica istakao da je posebno zadovoljan tehnikom i da nije očekivao tako dobar rezultat dok je u punom treningu.

Kolašinac je na Evropskom prvenstvu u Holandiji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bacio 20,43 metara, a najbolji rezultat u karijeri mu je 21,58 metara (Beograd, jun 2015). Da bi mogao da se nada medalji u Brazilu, verovatno će morati da baci negde u tom reonu, čak možda i da poboljša lični rekord.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.