Selektor Španije: Srbija je jedan od najtežih rivala kojeg smo mogli da dobijemo

Izvor: Sportal.rs, 12.Sep.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Španije: Srbija je jedan od najtežih rivala kojeg smo mogli da dobijemo

Vest da će mlada reprezentacija Srbije igrati protiv Španije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo u Češkoj naredne godine, nije obradovala nikog u našem taboru, ali ništa bolje raspoloženje ne vlada ni među "furijom" posle novina iz Niona. Selektor mlade selekcije Španije Albert Selades kaže da je Srbija jedan od najtežih rivala koji je mogao da zapadne njegovom timu.

- Srbi su igrali odlično kroz kvalifikacije, završili su grupu na drugom mestu u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << jakih reprezentacija Italije i Belgije. Srbija je jedan od najtežih rivala kojeg smo mogli da dobijemo. Definitivno nas očekuje vrlo tešak rival i teški mečevi - rekao je nekadašnji igrač Barselone, sada na kormilu mladog tima Španije, prenosi AS.

Selades kaže da činjenica da se revanš igra u Španiji ne daje njegovom timu značajnu prednost.

- Svaki meč je priča za sebe i može da se razvije u bilo kom smeru. Najvažnije je da se pripremimo na pravi način, sa velikom posvećenošću i već počnemo da mislimo o onome što nas očekuje.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARAŽ: Nama je najteže, ali i Špancima

Izvor: Mondo, 12.Sep.2014

Oba selektora, Radovan Ćurčić i Albert Selades, smatraju da nisu mogli gore da prođu u baražu za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija...Foto: MN Press..Srbija se plaši, ali nije svejedno ni Špancima...Čim su "orlići" izborili baraž za Evropsko prvenstvo, selektor Radovan Ćurčić izneo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.