BARAŽ: Nama je najteže, ali i Špancima

Izvor: Mondo, 12.Sep.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARAŽ: Nama je najteže, ali i Špancima

Oba selektora, Radovan Ćurčić i Albert Selades, smatraju da nisu mogli gore da prođu u baražu za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija.

Foto: MN Press

Srbija se plaši, ali nije svejedno ni Špancima.

Čim su "orlići" izborili baraž za Evropsko prvenstvo, selektor Radovan Ćurčić izneo je želje pred žreb. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Među njima nije bilo "crvene furije", selekcije koja tradicionalno igra odlično na završnim turnirima za mlade reprezentacije.

Ona je bila na poslednjem mestu "crne liste"!

Uprkos svim uspesima i odličnom sastavu, ni Špancima nije svejedno što će za rivala u baražu imati Srbiju.

"Svi smo svesni da nas čeka težak, težak posao", rekao je selektor Španije Albert Selades po saznanju s kim će se boriti za plasman na Evropsko prvenstvo.

"Srbija je jedan od najtežih, a možda i najteži protivnik kojeg smo mogli da dobijemo", dodao je mladi strener.

Nekadašnji igrač Barselone i Real Madrida veruje da njegov tim ima snage da se plasira na završni turnir, ali je naglasio da će morati maksimalno da se spremi za duel sa "orlićima" i da tom dvomeču pristupi sa puno ljubavi prema nacionalnom timu.

Evropsko prvenstvo igra se od 17. do 30. juna naredne godine, dok su baraž dueli na programu

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.