Izvor: Beta, 10.Jun.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije igraju protiv Švajcarske

BEOGRAD, 10. juna 2014. (Beta) - Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković izjavio je u utorak da njegova ekipa mora da pobedi Švajcarsku u predstojećoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i Madjarskoj kako bi održala kontinuitet učešća na velikim takmičenjima.

"Pristupamo ozbiljno svakom meču. Sada nas samo zanima Švajcarska i pobeda u Stafi. Posle toga možemo pričati o narednom meču protiv Slovenije i gol razlici koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ćemo, verovatno, morati da jurimo. Svaki naredni korak je najbitniji", naveo je Bošković.

Rukometašice Srbije u četvrtak od 20 časova u Stafi igraju protiv Švajcarske utakmicu 5. kola Grupe pet u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje se od 7. do 21. decembra održava u Hrvatskoj i Madjarskoj.

Tri dana kasnije, rukometašice Srbije će igrati u Nišu protiv Slovenije, protiv koje su u prvom krugu izgubile sa 26:31.

Reprezentacija Srbije zauzima treće mesto u grupi sa četiri boda, dva više imaju Švedska i Slovenija, a Švajcarska na poslednjem mestu nije osvojila nijedan bod. Prve dve ekipe iz svake grupe plasiraće se na Evropsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Bošković: Zanima nas samo pobeda protiv Švajcarske

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2014

Jedna bitka u Nišu je dobijena. Najbolji srpski rukometaši savladali su Češku 23:15 i tako napravili lepu zalihu pred revanš u Brnu, dok su ih sa tribina bodrile naše najbolje rukometašice predvođene stručnim štabom na čelu sa selektorom Sašom Boškovićem.. (FOTO: RSS). Lepa uvertira za...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Srpkinje favoriti u duelu sa Švajcarskom

Izvor: Beta, 11.Jun.2014, 13:36

BEOGRAD, 11. juna 2014. (Beta) - Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković ocenio je u sredu da su njegove izabranice favoriti u predstojećem meču sa Švajcarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo..."Ono što je za nas jako bitno, jeste da smo u kompletnom sastavu i da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.