Srpkinje favoriti u duelu sa Švajcarskom

Izvor: Beta, 11.Jun.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje favoriti u duelu sa Švajcarskom

BEOGRAD, 11. juna 2014. (Beta) - Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković ocenio je u sredu da su njegove izabranice favoriti u predstojećem meču sa Švajcarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Ono što je za nas jako bitno, jeste da smo u kompletnom sastavu i da sve igračice putuju u Švajcarsku. Očekuje nas jako zanimljiva utakmica, mi smo favoriti, i tako idemo", rekao je Bošković.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sastaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << se u četvrtak sa Švajcarskom u okviru 5. kola Grupe pet kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se ove godine održava u Hrvatskoj i Madjarskoj, a 15. juna dočekuju selekciju Slovenije u niškoj hali Čair.

"Posle Svajcarske, igramo sa Slovenijom, znamo šta nas čeka, veliki ulog, mi ćemo dati sve od sebe da obe utakmice odigramo što bolje. Naš cilj su Olimpijske igre, a ide se preko Švajcarske i Slovenije", dodao je Bošković.

Utakmica izmedju Švajcarske i Srbije igraće se od 20.00 u Stafu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bošković: Mi smo favoriti

Izvor: RTS, 11.Jun.2014

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković ocenio je da su njegove izabranice favoriti u predstojećem meču sa Švajcarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Utakmica se igra sutra od 20.00 u Stafu a našim rukometašicama 15.juna predstoji i utakmica sa selekcijom Slovenije...Ženska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.