Rukometaši Norveške osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu

Izvor: RTS, 25.Jan.2020, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Norveške osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu

Muška rukometna reprezentacija Norveške osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je u borbi za treće mesto savladala Sloveniju 28:20 (12:9).
Norvežani su u polufinalu izgubili od Hrvatske u neverovatnom meču, ali su smogli snage da se oporave i protiv Slovenije osvoje bronzanu medalju.

U pobedničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << timu najefekisaniji je bio Magnus Jonadal sa sedam golova, dok je u reprezenatciji Slovenije najbolju rolu imao Dean Bombač sa pet pogodaka.
U finalu EP igraće rukometaši Hrvatske i Španije, a meč je na programu u nedelju od 16 časova i 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP - Norveška se oporavila od šoka, Slovenci platili ceh

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020

Samo dan posle maratonske borbe sa Hrvatskom, reprezentacija Norveške uspela ubedljivo da savlada Sloveniju i osvoji evropsku bronzu...Reprezentacija Norveške osvojila je danas bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za rukometaše...Norveška je u utakmici za treće mesto u Stokholmu pobedila Sloveniju...

Nastavak na Sportske.net...

Crna nedelja hrvatskog sporta, Crna Gora veliki preokretom do medalje!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2020, 19:50

Crni dan za hrvatski sport. Rukometaši nisu uspeli da osvoje zlato na EP, a potom su i vaterpolisti na neverovatan način poraženi u borbi za treće mesto na EP u Budimpešti. Crna Gora je velikim preokretom u drugom poluvremenu savladala Hrvatsku 10:9 i osvojila bronzanu medalju. Prvu na velikim takmičenjima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.