Radnički na Kopaoniku koristi pauzu u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički na Kopaoniku koristi pauzu u Superligi

Reprezentativnu pauzu u šampionatu fudbaleri Radničkog iskoristiće u Brzeću, gde će ostati do petka i obaviti mini-pripreme za nastavak sezone. Niški tim tokom vikenda je propustio utakmicu sa Proleterom zbog stomačnog virusa 12 igrača, a odlazak na planinu je, odlukom Uprave kluba, kako bi se ekipa oporavila pred zgusnut raspored u finišu jesenjeg dela sezone.

Dok se najbolji fudbaleri Srbije spremaju u Staroj Pazovi za kvalifikacione mečeve za Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prvenstvo protiv Luksemburga i Ukrajine, igrači Radničkog će iskoristiti to vreme da se oporave od stomačnog virusa i spreme za nastavak šampionata.

Situacija je danas mnogo bolja nego pre dva dana. Prvi put u karijeri sam se susreo sa ovakvim virusom koji je zahvatio gotovo ceo tim. Odlučili smo da je u ovom trenutku najbolje rešenje za nas da pet dana provedemo u Brzeću. Rekovalescentima će prijati planinski vazduh, ubrzaće im oporavak od virusa, a imaćemo i potreban mir kako bi se što bolje pripremili za teške mečeve koji nas čekaju - kaže Milorad Kosanović, trener Radničkog.

Trener Kosanović u Brzeće je poveo ceo tim.

Treniraćemo dva puta dnevno, a u Niš se vraćamo u petak popodne, gde ćemo nastaviti da se spremamo za utakmicu sa Crvenom zvezdom i ono što sledi kasnije. Veoma je bitno da nam pozicije koje vode u Evropu nisu daleko. Ukoliko se konsolidujemo i vežemo nekoliko pobeda, opet ćemo biti ravnopravni u borbi za izlazak na međunarodnu scenu, što je svakako naš osnovni cilj ove sezone - dodaje Kosanović.

Naredni meč u Superligi Radnički igra na "Čairu" kada dočekuje aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu. Taj meč će biti odigran 22. ili 23. novembra.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.