Petrol-ov „Pobednički servis“ osvojio Bronzu na European Sponsorship Awards (ESA)

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Mar.2020, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrol-ov „Pobednički servis“ osvojio Bronzu na European Sponsorship Awards (ESA)

Nagrade European Sponsorship Association su dodeljene u Londonu, a slovenački predstavnik je nagrađen u konkurenciji najboljih projekata sa različitih evropskih tržišta.

Petrol-ov „Pobednički servis“ već je nagrađen na konferenciji Sporto, čime je zaslužio nominaciju za ESA nagradu. Projekat je takođe nagrađen i na prošlogodišnjem SEMPL-u u kategoriji „Strategic Use of Media Mix“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Ovom prilikom Valentina Erčulj Džuban, rukovodilac u službi marketinga za sponzorstva i događaje je izjavila: „Treće mesto među evropskim sponzorskim projektima je izuzetno priznanje koje malo ko u našem regionu dobija. Međutim, ovo je prvenstveno priznanje za naš interni tim. Sa dobro osmišljenom komunikacijskom strategijom, partnerstvom svih zainteresovanih strana i predanim radom svih koji su učestvovali u projektu, uspeli smo da stvorimo i efikasan sponzorski projekat i nezaboravan sportski događaj.“

Polona Polak, akaunt menadžer Agencije 101 je dodala: „Nagrada je pre svega priznanje i dokaz da i na malom slovenačkom tržištu možemo da napravimo velike i uticajne sponzorske kampanje. Vrednost sponzorstava u našoj zemlji možda ne dostižu milionske cifre, ali rešenja koja su osmislile slovenačke kompanije i agencije očigledno su konkurentna i prepoznata. Za Agenciju 101 međunarodne nagrade su, pre svega, potvrda da je naša vizija tačna i, naravno, potvrda da radimo sa klijentom koji istinski razumeju položaj korisnika.“

Spisak svih dobitnika nagrada i projekata možete pronaći na: sponsorship.org/awards/2020winners
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.