Peruničić još nije podneo ostavku, sprečava li ga nešto?

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peruničić još nije podneo ostavku, sprečava li ga nešto?

Postoji razlog zašto se odmah nije odlučio za taj potez.

Evropsko prvenstvo u rukometu polako ulazi u završnicu, a reprezentativci Srbije sve to mogu da prate samo u ulozi gledalaca, posle eliminacije već u prvoj fazi takmičenja, bez ijednog osvojenog boda.

Ovdašnji ljubitelji rukometaočekuju ozbiljnu analizu i konkretne poteze najodgovornijih za ovakav rezultat, a selektor Nenad Peruničić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još uvek nije odučio da ponudi ostavku.

Zbog čega okleva, objasnio je u razgovoru za ''Žurnal''.

''Nisam čovek koji će pobeći kad brod tone. Nije mi prvi put da mi je teško i neću da me niko žali. Sve što je u interesu reprezentacije, tako će biti.







Ovde nije bitan pojedinac, kad se vrati Boža Đurković razgovaraćemo i doneti najbolju moguću odluku u interesu rukometa. Reprezentaciji uvek želim najbolje i ja sam najmanji problem'', istakao je Peruničić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.