PRESUDIO IM SKANDALOZNI VIDEO SNIMAK: Trojica fudbalera odstranjeni iz reprezentacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 19:19

PRESUDIO IM SKANDALOZNI VIDEO SNIMAK: Trojica fudbalera odstranjeni iz reprezentacije

Nisu potpuno ostali bez prilike da zaigraju na Evropskom prvenstvu.

Evropski i svetski fudbal potresao je ogroman skandal, pošto je selektor reprezentacije Austrije Ralf Rangnik odstranio tri igrača iz tima  za predstojeće prijateljske utakmice, a razlog je homofobija.

Rangnik je odstranio fudbalere Rapida iz Beča Marka Graula, Gvida Burgštalera i Niklasa Hedla i oni nisu na spisku za prijateljske utakmice protiv Slovenije i Turske, pošto su dan posle derbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << austrijske Bundeslige protiv Austrije iz Beča snimljeni kako skandiraju homofobne poruke.

 - Ovo je nešto što neću tolerisati u timu u kom sam trener. Sve za šta se zalažemo sa reprezentacijom je na drugom kraju skale, i to sam i rekao igračima preko telefona - izjavio je Rangnik i naglasio da isključenje nije trajno i da postoji mogućnost da odstranjeni igrači budu pozvani za Evropsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.