Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2024, 14:16

“Otac mi se borio sa alkoholizmom, spavao sam sa njim do 15. godine”: Nenada Pagonis o najtežem životnom trenutku

Nenad Pagonis nije krio da je trnovitim putem morao da prođe kako bi stigao do šampionskih visina. Smrt oca potpuno mu je promenila život, a govoreći o teškim iskustvima koje je doživeo srpski kik-bokser je pustio i suze.
Pagonis je osvajao svetske i evropske titule, borio se u više kategorija i stilova, a kao 19-godišnjak je osvojio zlato na Balkanskim igrama i na VAKO Evropskom prvenstvu u Makedoniji. Od 2007. do 2009. godine osvojio je dva Svetska prvenstva, dva Svetska kupa i još jedno Balkansko prvenstvo.
Tokom 2010. je postao profesionalac i osvojio je svetsku titulu VAKO protiv aktuelnog šampiona Antonija Souse. Pagonis je tada osam puta osvojio svetsku titulu (4 titule amatera, 4 profesionalne titule) i 3...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.