Novi selektor Španije nije osvojio nijedan seniorski trofej

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jul.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi selektor Španije nije osvojio nijedan seniorski trofej

Nekadašnji golman Barselone Hulen Lopetegi imenovan je danas za novog selektora reprezentacije Španije, saopštio je nacionalni Savez.

Doskorašnji trener Porta na klupu Španije dolazi posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i eliminacije u osmini finala i odlaska Visentea Del Boskea.

Španski savez ukazao je poverenje Lopetegiju nakon što sa omladinskom i mladom selekcijom bio prvak Evrope 2012. i 2013. godine.

Prednost Lopetegija je što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poznaje ekipu jer je upravo u mlađim kategorijama selektirao Davida De Heu, Marka Bartru, Tijaga Alkantaru, Alvara Moratu, Iska, Kokea, Paka Alkasera...

Sa druge strane, Lopetegi nema previše iskustva sa radom u seniorskom fudbalu, a pored Porta vodio je samo još Rajo Valjekano.

Lopetegija iz Porta pamtimo i po sukobu sa trenerom Benfike Žoržom Žesusom, što možete videti na klipu ispod.



Najvažnije vesti iz sporta za 21. jul

(Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BASKIJAC PREUZEO ŠPANIJU: Lopetegi novi selektor Crvene furije

Izvor: Kurir, 21.Jul.2016

...Doskorašnji trener Porta na klupu Španije dolazi posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i eliminacije u osmini finala i odlaska Visentea Del Boskea..Španski savez ukazao je poverenje Lopetegiju nakon što sa omladinskom i mladom selekcijom bio prvak Evrope 2012 i 2013 godine..Prednost...

Nastavak na Kurir...

Lopetegi mijenja Del Boskea na klupi Furije

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2016

MADRID - Nekadašnji golman Barselone Hulen Lopetegi imenovan je danas za novog selektora reprezentacije Španije, saopštio je nacionalni Savez...Doskorašnji trener Porta na klupu Španije dolazi poslije neuspjeha na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i eliminacije u osmini finala i odlaska Visentea...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.