Malo ko zna da je ŠURAK Nenada Jezdića ČUVENI RUKOMETAŠ! Prisustvovao je njihovom venčanju iste godine kad je osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 07:09

Malo ko zna da je ŠURAK Nenada Jezdića ČUVENI RUKOMETAŠ! Prisustvovao je njihovom venčanju iste godine kad je osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu!

Kada se glumac Nenad Jezdić oženio Sarom Jezdić u leto 1996. godine, u manastiru Visoki Dečani na Kosovu, intimnoj ceremoniji prisustvovalo je nekoliko bliskih prijatelja, kao i članovi dve porodice.

Među zvanicama je, naravno, bio i mladin rođeni brat, a malo je poznato da je reč o našem proslavljenom rukometašu Aleksandru Saši Blagojeviću, koji je po okončanju igračke karijere postao predsednik Rukometnog kluba Partizan.

Na Blagojevićevom zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu može se naći podatak da je rođen 1971. godine u Kragujevcu, da je rukomet igrao za vodeće klubove Srbije i Evrope, ali i podsećanje da je 1996. godine sa reprezentacijom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu.

− Tokom sedam godina provedenih u Partizanu osvojio sam sve domaće trofeje, da bih posle desetak godina u vodećim klubovima Španije, Portugala i Grčke, osvojenog Klupskog prvenstva sveta i Kupa kupova Evrope, pokrenuo privatni biznis – izjavio je jednom prilikom Saša Blagojević, koji se našao na čelu Rukometnog kluba Partizan.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.