Licitacija za dres sa potpisom Piksija trajaće još 5 dana

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2021, 12:51

Licitacija za dres sa potpisom Piksija trajaće još 5 dana

Na dan odigravanja finalne utakmice Evropskog prvenstva, 11. jula, biće završena i licitacija Lokalne fondacije Niš na kojoj je dres reprezentacije Srbije sa potpisom Dragana Stojkovića Piksija. Sredstvima koja budu prikupljena Fondacija će pomoći inovantne lokalne ideje.

Za dres reprezentacije Srbije sa potpisom aktuelnog selektora i jednog od najčuvenijih Nišlija, ljubitelji fudbala moći će da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << licitiraju isključivo na Fejsbuk stranici LFN do 12 sati, na dan finala najveće kontinentalne smotre fudbala, kažu organizatori licitacije.

Sredstva prikupljena na ovoj licitaciji, na drugim aktivnostima LFN, kao i kroz donacije pojedinaca i kompanija biće duplirana od strane Trag fondacije i vraćena lokalnoj zajednici kroz podršku za najbolje ideje formalnih i neformalnih grupa građana u Nišu - kažu iz LFN-a.

Još pet dana traje licitacija za Piksijev dres;foto:Lokalna fondacija NišDa je put do najvećih visina Dragana Stojkovića dobro poznat čak i onima koji ne prate fudbal ističu organizatori licitacije. Podsećaju da je prve fudbalske korake napravio na Čairu u niškom Radničkom i postao reprezentativac SFRJ, a zatim otišao u Crvenu zvezdu gde je proglažen za “Petu zvezdinu zvezdu”.

Nastupao je za francuski Marsej i italijansku Veronu, a slavu stekao i u Japanu, gde je igrajući za Nagoju postao kultna ličnost. Po završetku igračke karijere bio je predsednik Fudbalskog saveza Jugoslavije i predsednik FK Crvena zvezda, a zatim kao trener radio u Japanu i Kini - navode iz LFNa.

O uspehu i talentu trenutnog selektor reprezentacije Srbije, koji je uspešno započeo kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, kažu da najbolje govori i to što je nastupajući za reprezentaciju SFRJ, a kasnije i SRJ zabeležio ukupno 84 nastupa i upisao 15 golova. Podsećamo, dres sa Piksijevim autogramom je na licitaciji od sredine juna, a početna cena bila je 10.000 hiljada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišu na licitaciji dres reprezentacije sa potpisom Dragana Stojkovića Piksija VIDEO

Izvor: B92, 07.Jul.2021, 11:57

Dres reprezentacije Srbije sa potpisom novog selektora Dragana Stojkovića Piksija na licitaciji je Lokalne fondacije Niš, a sredstvima koja budu prikupljena Fondacija će pomoći najbolje inovativne ideje Nišlija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.