Kovačević i Vukojevićeva najbolji na Vojvodina kupu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2021, 21:29

Kovačević i Vukojevićeva najbolji na "Vojvodina kupu"

Naši najbolji strelci ovog vikenda na "Vojvodina kupu" u Novom Sadu, proverili su formu u okviru priprema za Evropsko prvenstvo.

Ubedljivu pobedu u gađanju vazdušnom puškom upisao je Lazar Kovačević. On je u nadmetanju članova naše seniorske reprezentacije, bio precizniji od Milutina Stefanovića i Milenka Sebića. Ovo je bila odlična provera, uoči nastupa na Evropskom prvenstvu u Osijeku, gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kovačević i Sebić pokušati da se domognu olimpijske kvote.

Članica kragujevačke družine "Čika Mata", Teodora Vukojević, sebi je za 18. rođendan poklonila zlatnu medalju na "Vojvodina kupu". Ona je u kvalitetnom finalu bila preciznija od olimpijke novosadske družine, Sanje Vukašinović i članice beogradskog Policajca, Ivane Marić.

U nastavku sezone naši najbolji strelci nastavljaju sa pripremama za Evropsko prvenstvo. Juniori će imati zajedničke pripreme u Novom Sadu, gde će se u naredne tri nedelje održati i dva turnira Kupa malokalibarskim oružjem. Olimpijci će raditi po unapred utvrđenom planu, sa svojim individualnim trenerima.

Evropsko prvenstvo u streljaštvu na programu je krajem maja u Osijeku, a naši strelci će se, osim za medalje u gađanju vazdušnim i malokalibarskim oružjem, boriti i za poslednje olimpijske kvote.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.