Kocić otkrio - Rusi ga povredili, Savez ga uvredio!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocić otkrio - Rusi ga povredili, Savez ga uvredio!

Srpski reprezentativac Mladen Kocić doživeo je povredu u duelu sa Rusijom, ali ga je više od svega zaboleo odnos čelnika FSS koji su napravili propust sa kartama.

Futsal reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Evropskog prvenstva od Rusije rezultatom 3:2, a najbolji strelac "Orlova" Mladen Kocić doživeo je povredu.

Strelac prvog gola za Srbiju u duelu sa Rusima mogao bi da propusti subotnji duel sa Kazahstanom zbog pomenute povrede što bi mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bude ogroman peh za našu selekciju.

Osim na povredu, Mladen Kocić se nakon današnje utakmice požalio i na odnos predstavnika Fudbalskog saveza Srbije koji su napravili problem sa kartama.

"Bilo je problema, Savez je uzeo najbitnije karte, gde su naše porodice i prijatelji bili glasniji, mislim na sektor 200. Ne znam iz kog razloga se to desilo, ali je ružan potez" rekao je Kocić.

Najbolji strelac u selekciji Srbije tako je završio današnji dan povređen i uvređen i videćemo kako će ta činjenica uticati na njegov nastup u meču za treće mesto.

Borba za bronzanu medalju na programu je u subotu od 18 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SRBIJA OSTALA BEZ FINALA I GOLGETERA: Kocić se povredio!

Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016

Najbolji strelac naše reprezentacije, Mladen Kocić je u današnjem polufinalnem meču protiv Rusije doživeo povredu.. . Veliki problem zadesio je futsal reprezentaciju Srbije posle polufinalnog meča. Najbolji strelac našeg tima, Mladen Kocić mogao bi da propusti subotnji duel sa Kazahstanon,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.