Kapitenski motivisala ekipu za Slovenke: Evo šta je Jelena Milovanović rekla saigračicama pre utakmice

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapitenski motivisala ekipu za Slovenke: Evo šta je Jelena Milovanović rekla saigračicama pre utakmice

Uloga kapitena u sportu nije samo da postiže poene, ona važnija je u svlačionici. Tako je i sa Jelenom Milovanović koja je sjajno odradila "domaći zadatak" pred odlučujući meč na Evropskom prvenstvu sa Slovenkama.

Otkrila je i šta je rekla u svlačionici.

"Pre utakmice kao kapiten sam savetovala saigračice da ulazimo u meč bez opterećenja i da smo se vratile kući opet bi im rekla da drže glave gore, jer ovo ne bi bio smak sveta. Ali, sve devojke su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ostavile srce na terenu od prvog do poslednjeg minuta. Išle smo na plus sedam, došle smo do 19 razlike. Nadam se da znamo da igramo dalje i da ćemo iz ovog izaći vesele i nastaviti da igramo sa ovakvom željom i voljom za još jedan korak napred", rekla je Jelena Milovanović.

Istakla je da meč protiv Slovenije, koji su naše (a i evropske) košarkaške kraljice ubedljivo dobile, mora što pre da se zaboravi.

"Došle smo do zida, dalje nije moglo. Položile smo test, prošle smo, idemo dalje... Drago mi je što ne idemo kući, to bi bilo bolno ipak. Čim izađemo iz hale, moramo da zaboravimo meč sa Slovenijom i da se spremimo za utorak i borbu za četvrtfinale."

TU SU I BJELICA I JOKIĆ: Đorđević saopštio širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.