Ja idem, ali vi ne! Boateng zabranio porodici put u Francusku

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja idem, ali vi ne! Boateng zabranio porodici put u Francusku

Razlog je - strah od terorizma

Defanzivac reprezentacije Nemačke Džerom Boateng otkrio je da njegova supruga i petogodišnji blizanci neće putovati u Francusku kako bi ga gledali na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Razlog je strah od terorističkih napada.

"Svaka osoba mora da odluči za sebe kako da se nosi sa time. Ja sam to i učinio. Moja familija i deca neće ići na stadion. Rizik je preveliki. Žalosno je što moramo da se bavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovim pitanjem Ali previše toga se dogodilo. Želim da se koncentrišem samo na fudbal i osećaću se mnogo bolje ako nema mojih na stadionu", objasnio je Boateng.

Boateng je bio jedan od igrača na terenu u Parizu kada je došlo do velikih uzastopnih terorističkih napada. U tom periodu mnoge utakmice su otkazane, strah se raširio Evropom, a videćemo kako će sve to uticati na veliki događaj koji nam sledi.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.