Grupa F: Portugal u finišu srušio Madjarsku, novi rekord Ronalda

Izvor: Beta, 15.Jun.2021, 20:13

Grupa F: Portugal u finišu srušio Madjarsku, novi rekord Ronalda

Fudbaleri Portugala pobedom su počeli odbranu titule na Evropskom prvenstvu, pošto su danas u Budimpešti savladali selekciju Madjarske sa 3:0, u utakmici prvog kola Grupe F.Dva gola za Portugal na prepunoj Puškaš Areni postigao je Kristijano Ronaldo, u 87. minutu sa penala i u 92. minutu, a u strelce se upisao i Rafael Gereiro u 84. minutu. Aktuelni šampion Evrope bio je opasniji u prvom poluvremenu, imao je nekoliko dobrih prilika za gol, ali ih nije iskoristio. Diogo Žota je propustio dve šanse u prvih 45 minuta, a najbolju je imao Ronaldo u samom finišu poluvremena. Posle loše reakcije odbrane Madjarske, kapiten Portugala je ostao sam na petercu, ali je šutirao preko gola. Madjarska je jedinu šansu imala preko Adama Salaja posle prekida, ali je Rui Patrisio dobro intervenisao.I u nastavku se uglavnom igralo na polovini Madjarske, pretila je i Madjarska, ali se rezultat nije menjao sve do 84. minuta. Gereiro je tada, uz dosta sreće, pogodio mrežu Madjara. Lopta je posle njegovog udarca pogodila Vilija Orbana, prevarila Petera Gulačija i završila iza njegovih ledja. Posle samo dva minuta, Orban je skrivio i jedanaesterac, a siguran izvodjač bio je Ronaldo. Bio je to deseti gol Ronalda na evropskim prvenstvima čime ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampion furiozan u finišu, Ronaldo u istoriji EURO!

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2021

Branilac titule Portugalija pobedom protiv Mađarske 3:0 (0:0) u prvoj rundi grupe F u Budimpešti započela je Evropsko prvenstvo, uz dva pogotka Kristijana Ronalda koji je postao najbolji strelac u istoriji takmičenja.

Nastavak na N1 televizija...

RONALDO POSTAO NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI EVROPSKOG PRVENSTVA: Portugal postigao tri gola u poslednjih deset minuta! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2021

Mađarska poražena u samom finišu meča. Aktuelni evropski šampion Portugal krenuo je u odbranu trona, a u  prvom meču pala je reprezentacija Mađarske. Slavili su portugalci sa ubedljivih 3:0, ali do pobede su došli mnogo teže nego što to rezultat govori. Mađari su prvi gol primili tek u 82....

Nastavak na HotSport.rs...

KRISTIJANO RONALDO JE REKORD MAŠINA: Protiv Mađara su pala četiri!

Izvor: Kurir, 15.Jun.2021

Fudbaleri Portugala savladali su Mađarsku sa 3:0, u prvom meču grupe F na Evropskom prvenstvu, koji je sa čak četiri rekorda obeležio Kristijano Ronaldo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.