0
Fudbal

FOTO: FSS

RONALDO POSTAO NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI EVROPSKOG PRVENSTVA: Portugal postigao tri gola u poslednjih deset minuta! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.21 u 20:27

Mađarska poražena u samom finišu meča.

Aktuelni evropski šampion Portugal krenuo je u odbranu trona, a u  prvom meču pala je reprezentacija Mađarske. Slavili su portugalci sa ubedljivih 3:0, ali do pobede su došli mnogo teže nego što to rezultat govori. Mađari su prvi gol primili tek u 82. minutu, a do tada su se držali odlično.

Kristijano Ronaldo je sa dva pogotka oborio rekord Mišela Platinija i postao najbolnji strelac u istoriji Evropskih šampionata. On je Francuza prestigao već na prvom pogotku, tako da se sada osamio na prvom mestu sa 11 pogodaka.

Prvi gol je postigao Rafael Gerero i probio bedem Mađara, a zatim je Ronaldo prvo u 90. minutu došao do gola sa bele tačke, da bi do kraja postigao još jedan gol u 94. minutu i obezbedio pobedu svojoj selekciji.

Mađari su se pokazali kao veoma ozbiljan rival, imali su i veliku priliku u 80. minutu da povedu, ali im je gol poništen nakon VAR intervencije zbog ofsajda. Do same završnice retko ko je sigurno mogao da kaže da će Portugal slaviti u ovom meču.

Da aktuelni šampion ovde nije uzeo sva tri boda imao bi veoma težak zadatak jer igra još sa Nemačkom i Francuskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter