Evropski prvak se rastao sa selektorom, na klupu stiže evropski prvak?

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski prvak se rastao sa selektorom, na klupu stiže evropski prvak?

Čudno zvuči, ali ovaj scenario je ipak moguć.

KS Slovenije se rastao sa selektorom seniorske reprezentacije Radom Trifunovićem.

To je potvrdio i predsednik saveza Matej Erjavec, koji je istakao i da je njihova želja da na klupu aktuelnog prvaka Evrope sedne klupski prvak Evrope Dimitris Itudis.

Slovenci su sa Igorom Kokoškovim, sada selektorom Srbije, osvojili 2017. godine Evropsko prvenstvo, srpski stručnjak je nakon osvojenog zlata napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klupu njihovog nacionalnog tima.

Njegov asistent Rado Trifunović ga je nasledio, ali nije imao uspeha, nije mu pošlo za rukom ni da odvede Sloveniju na Mundobasket.

Sada je ostao i bez posla, želja saveza je Itudis i navodno je ta opcija sasvim realna.

Erjavec je potvrdio da su dve strane u pregovorima i da je trofejni grčki stručnjak istakao da je počastvovan zbog interesovanja KS Slovenije za njegove usluge.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Itudis na korak do klupe Slovenije

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2020

Aktuelni evropski prvaci u košarci, Slovenci žele da na selektorsko mesto dovedu jednog od najvećih stručnjaka u ovom sportu. U pitanju je Dimitris Itudis, šef stručnog štaba moskovskog CSKA. Grčki trener nikada nije radio kao selektor, a došao bi na mesto aktuelnog, Rada Trifunovića koji više...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.