EP, U18 - Orlići se naljutili, Turci platili ceh!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP, U18 - ''Orlići'' se naljutili, Turci platili ceh!

Naš tim ipak kao prvoplasirani ide u osminu finala.

Sjajno je startovala naša U18 reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Grčkoj, pobedom nad Nemačkom, da bi juče usledio neočekivani poraz od selekcije Velike Britanije.

Danas nam je rival bila selekcija Turske, neporažena posle prva dva kola, ali ''Orlići'' su ponovo zaigrali kako umeju i dobili ovaj meč rezultatom 76:67, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za osvajanje prvog mesta u Grupi A.

To znači da će reprezentacija Srbije u osmini finala igrati protiv četvrtoplasiranog iz Grupe B, a to će najverovatnije biti Litvanija.

U meču protiv Turske, najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Langović sa 14 poena, a pratili su ga Pažin i Pokuševski sa po 12 poena.

Turke je predvodio Gurener sa 15 postignutih poena.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlići" savladali Tursku " sa prvog mesta u osminu finala

Izvor: B92, 29.Jul.2019

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije rezultatom 76:67 savladala je Tursku na Evropskom prvenstvu u Volosu...Posle neočekivanog poraza od Velike Britanije, izabranici selektora Slobodana Klipe su u trećem kolu nadigrali Tursku i obezbedili prvo mesto u grupi A...Kao po navici su Klipini izabranici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.