Debakl “orlića”, ali prošli dalje

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl “orlića”, ali prošli dalje

Omladinska reprezentacija Srbije doživela je ubedljiv poraz od Španije – 4:0 u poslednjem kolu grupe 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Kvota u kladionici MaxBet na sigurnu pobedu Srbije protiv Litvanije (SP2) je 2.05. Meč se igra u ponedeljak od 20.45.
I pored katastrofe, izabranici Ivana Jevića izborili plasman u sledeću fazu. Tome je značajno doprinela pobeda nad Litvanijom u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kolu od 8:0, ali i iznenađenje koje su priredili Litvanci pobedom nad Rumunijom u poslednjem kolu.
Španci su već u posle 21 minut imali prednost od 2:0, Viktor Moljeho je pogodio u 7. minutu, da bi u 21. i Tenas Urenja savladao golmana Mićovića. U nastavku još dva gola „crvene furije“, a strelci su bili Serhi Rosanas i Sainc Eguskiza.

Španija je osvojila prvo mesto u grupi sa maksimalnih devet bodova, bez primljenog gola, Srbija je druga sa četiri, Litvanija je osvojila tri, a Rumunija samo bod.

Članak Debakl “orlića”, ali prošli dalje se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Debakl “orlića”, ali prošli dalje appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.