Španski Vrhovni sud osudio devet od 12 Katalonaca na kazne zatvora

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski Vrhovni sud osudio devet od 12 Katalonaca na kazne zatvora

Španski Vrhovni sud danas je osudio devet od 12 Katalonaca na kazne od devet do 13 godina zatvora zbog uloge koju su imali u pokušaju odvajanja Katalonije od Španije 2017. godine. Članak Španski Vrhovni sud osudio devet od 12 Katalonaca na kazne zatvora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija: Vrhovni sud osudio lidere Katalonaca na zatvorske kazne

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

ReutersProtest u Barseloni uoči donošenja presude Španski vrhovni sud osudio je devetoro Katalonaca na između devet i 13 godina zatvora zbog pobune i organizovanja referenduma o nezavisnosti Katalonije 2017. godine. Još troje optuženih je proglašeno krivim, ali su dobili novčane kazne. Svih 12...

Nastavak na Danas...

Pućdemon osudio odluku Vrhovnog suda Španije

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Bivši katalonski predsednik Karles Pućdemon osudio je danas odluku Vrhovnog suda Španije da katalonskim političarima izrekne višegodinšnje kazne zatvora i pozvao na akciju. Članak Pućdemon osudio odluku Vrhovnog suda Španije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.