Izvor: Piplmetar.rs, 22.Maj.2024, 22:30

Ćirković posle poziva selektora: „Hoću, žeim i moram da budem u Nemačkoj!“

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi juče je saopštio preliminarni spisak za Evropsko prvenstvo na kojem se nalaze 35 fudbalera, među kojima je i ofanzivac TSC-a iz Bačke Topole Aleksandar Ćirković.
Mladi igrač još uvek aktuelnog vicešampiona Srbije rođen 2001. godine igra odlično ove sezone. Odigrao je Ćirković 39 utakmica za TSC i postigao 15 golova i pokazao da je dolazak na pozajmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << iz ruske Samare bila vrhunska odluka.
Ipak, na konačnom spisku selektora Stojkovića za EURO naći će se 26 igrača, što znači da će devetorica sa aktuelnog otpasti, Ćirković veruje da on neće biti jedan od njih.
„Uspeh je za mene i što sam među 35 igrača, ali nadam se da ću biti i na konačnom spisku. Tačnije: hoću, želim, moram da budem u Nemačkoj. Ovo mi je najbolja sezona u životu, srećan sam što je to selektor Stojković primetio i što me ceni. Pozivom dobijam na samopouzdanju, jer sad znam da me selektor poznaje. Voleo bih stvarno da igram na prvenstvu Starog kontinenta“, rekao je samouvereni Ćirkovi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.