Bupka: Prilika da srpski atletičari zasijaju

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bupka: Prilika da srpski atletičari zasijaju

Potpredsednik Svetske atletske federacije Sergej Bupka rekao je da očekuje veliki uspeh srpskih takmičara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

"Srbija je velika sportska nacija, puna talenata. Očekujem veliku slavu i uspeh srpskih atletičara jer oni mogu da zasijaju i usreće naciju, što je najvažnije", rekao je Bupka novinarima u Beogradu.
Beogradska arena je od petka do nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici.
Legendarni ukrajinski skakač s motkom je rekao da najviše očekuje od Ivane Španović, koja je prvi favorit za zlatnu medalju u skoku udalj.
"Ivana je veliki sportista i šampion, u dobroj je formi i bilo bi fantastično da je vidimo na vrhu. Želim joj svu sreću", rekao je Bupka.
On je naveo da ima pozitivan utisak o Beogradu kao domaćinu i da očekuje najbolju organizaciju do sada.
"Organizacija je odlična. Imao sam priliku da posetim atletsko selo i vidim odlične uslove boravka. Čestitam ljudima iz organizacije, uradili su veoma dobar posao. Tek je počelo, ali mislim da će ovo biti jedno od najuspešnijih prvenstava", rekao je Bupka.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Beogradska Arena

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bubka: "Velika prilika da srpski atletičari zasijaju"

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2017, 10:21

Potpredsednik Svetske atletske federacije Sergej Bubka rekao je u petak da očekuje veliki uspeh srpskih takmičara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu...Beogradska arena je od petka do nedelje domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici..."Srbija je velika sportska nacija, puna talenta....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.