Izvor: Sportal.rs, 24.Apr.2024, 22:49

Broj srpskih medalja porastao na 20: Bokseri oborili skoro 40 godina star rekord!

Nakon spektakulranih pobeda koje su ostvarile dame srpskog boksa i iskovale 11 bronzi na šampionatu Evrope za seniorke i seniore u Beogradu, usledio je i niz uspeha srpkih boksera koji su izbrojali do devet bronzi. Tako smo stigli do ukupno 20 medalja osiguranih srpskog boksa pod svodovima hale “Aleksandar Nikolić”, a i bokseri su oborili rekord sa Evropskog prvenstva 1985. kada je naša zemlja osvojila pet odličja.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Srpska boks armada u borbi za 20 finala u hali „Aleksandar Nikolić“

Izvor: Sportal.rs, 25.Apr.2024, 12:15

Dvadeset polufinala i isto toliko prilika za još sjajnije medalje srpskih bokserki i boksera na seniorskom Prvenstvu Evrope 2024. koje se održava u Beogradu. Srpska boks armada žari i pali šampionatom „Starog kontinenta“, a svedok tome je iskovanih 20 bronzi, od toga 11 u konkurenciji dama i...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.