Atanasijević: Zaboravimo pobedu što pre, čeka nas finale

Izvor: RTS, 28.Sep.2019, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atanasijević: Zaboravimo pobedu što pre, čeka nas finale

Aleksandar Atanasijević kaže da što pre treba zaboraviti na veliku pobedu nad Francuskom, pošto se treba spremiti za finale sa Slovenijom.
Srbija je u polufinalu Evropskog prvenstva savladala Francusku sa 3:2.

"Čestitam Francuzima, odigrali su odličan meč. Bilo je čudesno danas... Mi smo potpuno nepredvidiva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipa, možemo da izgubimo sa 3:0 a već sutradan da pobedimo Francusku u sred Pariza. Čeka nas veliko finale, sada moramo da zaboravimo i koncentrišemo se na Sloveniju", rekao je Atanasijević.
Finale je na programu u nedelju od 17.30. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovač: Ovo je fantastično; Lisinac: Ne može se opisati ova sreća

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2019

Čudesno veče. Nismo mogli da se čujemo od bučne publike. Velika pobeda za nas. Ali, ovaj trijumf moramo što pre da zaboravimo, da se okrenemo Sloveniji, kaže Aleksandar Atanasijević SRBI su bili presrećni posle velike pobede. Dokazali su da pripadaju svetskom vrhu, umirili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.