Kovačević: Prelep osećaj pobediti Francusku usred Pariza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Prelep osećaj pobediti Francusku usred Pariza

Odbojkaš Srbije Uroš Kovačević, posle plasmana u finale Evropskog prvenstva, rekao je da je meč presudio početak petog seta.

Srbija je pobedila Francusku 3:2, a u odlučujućem setu izabranici Slobodana Kovača napravili su seriju od 5:0, koja je za domaćina bila nedostižna.

"Presudilo je to kako smo počeli peti set. Bilo je stvarno prelepo igrati i pobediti Francusku usred Pariza. Neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osećaj, ne može da se opiše rečima. Zadovoljan sam i ponosan na svoje saigrače, na ceo staf. Dali smo sve od sebe i to se isplatilo", rekao je Kovačević posle meča za RTS.

Aleksandar Atanasijević, najefikasniji igrač u timu Srbije sa 27 poena, istakao je da je ostvarena velika pobeda.

"Naš trener je imao prava kada je pre utakmice rekao da ni sam ne zna kako ćemo igrati. Slušali smo šta nam je trener govorio, odigrali sjajan meč. Treba potpuno da zaboravimo ovu pobedu, jer nas čeka prelepo finale. Vidim da će biti naše publike, sve je spremno za uživanje", rekao je Atanasijević.

Srbija će u nedelju od 17.30 igrati u finalu EP protiv Slovenije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ni Kovač nije znao kako ćemo igrati"

Izvor: B92, 28.Sep.2019

Odbojkaš Srbije Uroš Kovačević, posle plasmana u finale Evropskog prvenstva, rekao je da je meč presudio početak petog seta...Srbija je pobedila Francusku 3-2, a u odlučujućem setu izabranici Slobodana Kovača napravili su seriju od 5:0, koja je za domaćina bila nedostižna..."Presudilo je to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.