Posmatrači EU prate situaciju sa listićima u Prištini

Izvor: B92, 14.Okt.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posmatrači EU "prate situaciju" sa listićima u Prištini

Posmatračka misija Evropske unije na izborima na Kosovu "pažljivo prati situaciju nastalu oko prebrojavanja glasačkih listića iz centralne Srbije".

“Videli smo izveštaje o prebrojavanju glasačkih listića iz Srbije. Sačekaćemo da vidimo rezultate pokrenute istrage”, porucila je portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << EU Maja Kocijančić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom navoda Prištine o zatrovanim kovertama pristiglim od glasača iz centralne Srbije upozorio međunarodnu zajednicu i Prištinu da ”ukidanje demokratije ne vodi nicemu”, da Priština može da eliminiše Srpsku listu, ali ne može Srbe na KiM, te da se jasno zna ko su njihovi politički predstavnici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.