Platini: nećemo izbacivati klubove iz evropskih takmičenja

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platini: nećemo izbacivati klubove iz evropskih takmičenja

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini je rekao da će ova organizacija preduzeti oštre mere protiv klubova koji su prekršili pravila finansijskog fer pleja.

 Predsednik UEFA Mišel Platini  

"Niko neće biti izuzet, čak ni veliki klubovi. Mislim da će baš njih pogoditi značajne kazne. Biće tu teških odluka, ali ako očekujete krv i suze, bićete razočarani", rekao je Platini >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za Parizijen.

 

Platini je u svojoj izjavi dodao da necehe biti izbacivanja klubova iz evropskih takmičenja, a francuski mediji su preneli da su u centru istrage koju sprovodi UEFA, Pari Sen Žermen i Mančester siti.

 

 
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finansijski fer plej - Prvi na udaru PSŽ i Siti!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2014

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini rekao je danas da će ova organizacija preduzeti oštre mere protiv klubova koji su prekršili pravila finansijskog fer pleja.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.