OVO JE MIGRANT KOJI JE ZALUDEO SVE BEOGRAĐANKE: Izgubio mu se svaki trag, ali je devojkama ostao u lepom sećanju

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE MIGRANT KOJI JE ZALUDEO SVE BEOGRAĐANKE: Izgubio mu se svaki trag, ali je devojkama ostao u lepom sećanju

Tokom protekle godine park kod beogradske Autobuske stanice bio je prepun migranata, nesrećnih žena i dece, ali i zgodnih momaka.

Društvene mreže je zapalila slika zgodnog migranta koji je u crnoj "siledžijki" mamio uzdahe devojaka da su mnoge odmah poželele da mu se bace u naručje.

Kada je Telegraf pisao o njemu skoro da nije postojala devojka koja je videla fotografiju, a da nije rekla kako bi ga primila u kuću, usvojila ili bar žalila što nema pasoš Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << unije kako bi mu “olakšala muke”.

Radost koja je obuzela devojke širom Srbije vrlo brzo je nestala jer je zgodni azilant brzo napustio Srbiju, a poslednji put je viđen na graničnom prelazu Tovarnik u Hrvatskoj.

Momak koji je izazvao histeriju među devojkama je još jedan primer kako vere, nacije, politički interesi ne mogu uticati na ljubav, kao i da je Beograd grad otvorenog srca koje ne poznaje bilo kakve razlike među ljudima.

Šiirmo ljubav!

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.