Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 20:30

Zvanično

Američki košarkaš Rodni Mekgruder više nije igrač Armanija, potvrdio je klub iz Milana.
Mekgruder je ovog januara došao u redove „manekena“ kako bi im pomogao u borbi da se domognu plej-ofa, ali napušta tim samo šest kola pre kraja ligaškog dela takmičenja u Evroligi.
Razlozi su lične priorde, a 32-godišnjak je odmah morao da se vrati u domovinu.
Iskusni bek je u dresu Armanija imao prosek od 7.6 poena, 2.6 skokova i indeks korisnosti 6.3 u sedam evroligaških mečeva.
Pre Armanija, Mekgruder je igrao u NBA ligi za Majami Hit, Los Anđeles Kliperse i Detroit Pistonse.

Opširnije
Izvor: Sportske NET...
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

KOLENO U GLAVU I PUCANJE OBRUČA: Imamo ZAKUCAVANJE SEZONE u NBA ligi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:43

Kakva majstorija....Možda i najveći hit aktuelne NBA sezone su košarkaši Minesote Timbervulvs, koji će do kraja ligaškog dela voditi bitku za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji. Kandidaturu su svakako opet potvrdili prethodne noći, pošto su u "Delta Centru" porazili Jutu Džez sa 114:104...Uspeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.