KOLENO U GLAVU I PUCANJE OBRUČA: Imamo ZAKUCAVANJE SEZONE u NBA ligi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:43

KOLENO U GLAVU I PUCANJE OBRUČA: Imamo ZAKUCAVANJE SEZONE u NBA ligi (VIDEO)

Kakva majstorija...
Možda i najveći hit aktuelne NBA sezone su košarkaši Minesote Timbervulvs, koji će do kraja ligaškog dela voditi bitku za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji. Kandidaturu su svakako opet potvrdili prethodne noći, pošto su u "Delta Centru" porazili Jutu Džez sa 114:104.
Uspeli su gosti da istope i minus od petnaest poena sa kraja prve četvrtine (37:22) i do kraja trećeg kvartala gledali smo meč u potpunom egalu (83:83).
I upravo je u tim momentima zabeležen možda i potez noći! Entoni Edvards je pokazao svoj atleticizam po ko zna koji put.
Bek Minesote se zaleteo sa linije za slobodna bacanja, maltene preskočio Džona Kolinsa i brutalno zakucao loptu...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEŠKO DA MOŽE BOLJE OD OVOGA: Edvards izveo jedno od najbrutalnijih zakucavanja u NBA! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Mar.2024

Au… Košarkaši Minesota Timbervulvsa još jednom potvrdili da su hit aktuelne sezone u NBA porazivši Jutu Džez rezultatom 114:104 u „Delta Centru“. Gosti su uspeli da anuliraju zaostatak od petnaest poena koji su imali na kraju prve četvrtine (37:22), i do kraja treće četvrtine gledali smo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.