ZAPRETIO AMER IZ BUDUĆNOSTI: Možemo do titule u ABA ligi i Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 13:53

ZAPRETIO AMER IZ BUDUĆNOSTI: Možemo do titule u ABA ligi i Evrolige

Bamfort veliki optimista.

Košarkaš Budućnosti, Skot Bamfort, još uvek se nada da bi sezona mogla da bude nastavljena. Sjajni šuter smatra da je podgorički klub odigrao dobru sezonu i izrazio nadu da još uvek nije sve izgubljeno po pitanju plasmana u Evroligu.

- Sveukupno ovo je dobra sezona. Napredovali smo i na kraju završili regularni deo ABA sezone na drugom mestu. Nadam se da ćemo dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansu da osvojimo ABA ligu i izborimo Evroligu za narednu sezonu, rekao je Amerikanac, a preneo portal CDM.

Bamfort je posebno apostrofirao odličnu saradnju sa Džastinom Kobsom.

– Moja sezona saradnje sa Džastinom Kobsom kao igračem na poziciji plejmejkera je zaista dobra. Dobro smo se uklopili, on je izuzetan igrač. Drugačiji je plejmejker od svih sa kojima sam ranije igrao, vrlo agresivno napada pod obručem. Naučio sam mnogo u ovom periodu, malo promenio i moj stil igre. Uvek pokušavam da se prilagodim potrebama mog plejmejkera, da pružim sve što mogu za to.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.