Udovičić: Ozbiljno smo shvatili meč

Izvor: B92, Fonet, 23.Nov.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Ozbiljno smo shvatili meč

Trener vaterpolista Partizana rekao je posle pobede njegove ekipe nad Marseljom da su njegovi igrači ubedljivo pobedili jer su ozbiljno ušli u meč.

Udovičić je dodao da smatra da je razlika previsoka. Partizan je na plivalištu na Banjici pobedio francuski Marselj 22:5, u prvom kolu Grupe D Evrolige. "Niti smo mi ovoliko dobri, niti su oni ovoliko slabi da bi razlika bila ovolika. Mislim da su momci ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u utakmicu maksimalno ozbiljno kao da se radi o najvećem konkurentu", rekao je Udovičić posle meča.

Udovičić je dodao da bi ekipa morala dobro da se pripremi za nastavak takmičenja u Evroligi.

"Protivnici u nastavku su jaki i moramo što bolje da se pripremimo. Raduje me pristup i zrelost cele ekipe", rekao je.

Vaterpolista Partizana Vlada Vujasinović smatra da su se Francuzi rano predali, i dodao je da je važno što su "crno-beli" osvojili bodove na početku takmičenja u Evroligi.

"Dobro smo se pripremili za utakmicu. Razlika u kvalitetu je bila očigledna. Mislim da su se oni predali i pre meča tako da nisu pokazali ono što znaju. Najbitnije je da smo mi osvojili prva tri boda", zadovoljan je Vujasinović.

Vaterpolista Partizana Živko Gocić nada se da će srpski šampion na kraju grupne faze takmičenja zauzeti jedno od prva dva mesta koja vode u nastavak takmičenja.

"Ima još utakmica do kraja ali očekujemo da na kraju zauzmemo jedno od prva dva mesta", rekao je.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pobedio Marsej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2008

BEOGRAD - Trener vaterpolista Partizana rekao je posle pobede njegove ekipe nad Marsejom u Evroligi od 22:5, da su igrači ubedljivo pobedili jer su ozbiljno ušli u meč, ali i dodao da smatra da je razlika previsoka...Partizan je večeras na plivalištu na Banjici pobedio francuski Marsej 22:5, u prvom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.