UŽIVO: Metalac - C. zvezda 25:29 (17. minut)! Spektakl u Valjevu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Metalac - C. zvezda 25:29 (17. minut)! Spektakl u Valjevu

Posle velikog trijumfa u Valensiji i overe plasmana u Top 16 fazu Evrolige košarkašima Crvene zvezde Telekom predstoji novi duel, ovog puta u regionalnom takmičenju. U okviru 11. kola ABA lige gostuju Metalcu, koji u debitantskoj sezoni pruža odlične igre i beleži vrlo dobre rezultate. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz Valjeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Ne znaju za poraz u ABA ligi: košarkaši Crvene zvezde

 

Usled renoviranja dvorane, prvih nekoliko kola domaćin je bio primoran da sve utakmice igra u gostima, što je bilo otežavajuća okolnost za Metalac i u značajnoj meri je uticalo da ne zabeleži koji trijumf više.

 

SASTAVI TIMOVA:

METALAC: Malešević, Bakić, Kutlešić, Otašević, Majstorović, Jevtović, Jošilo, Ljubičić, Rakićević, Radulović, Todorović, Dunđerski.

CRVENA ZVEZDA: Vilijams, Rebić, Dangubić, Mitrović, Lazić, Blažič, Kalinić, Marjanović, Tejić, Dženkins, Jović, Cirbes.

 

15. minut - Mnogo grešaka na obe strane. Cirbes i Mitrović su napravili korake, Dangubić dve vezane lične greške, a nisu im ostali dužni ni domaći. Jevtović i Majstorović su promašili iz izglednih pozicija.

12. minut - Cirbes je iskoristio prostor u reketu i pogodio. Valjevci su bili nepovezani u napadu, Kalinić je bio neumoljiv u kontranapadu. Dangubić je napravio drugu ličnu grešku, Zvezda je u bonusu.

10. minut - Kraj prve deonice. Ljubičić je siguran iz velike udaljenosti, četvrta trojka Metalca. Domaći sastav se približio favoritu, koji je vodio sa 11 razlike.

8. minut - U igri je Stefan Jović, koji se oporavio od povrede zbog koje je propustio prethodne nekoliko poslednjih utakmica.

6. minut - Vilijams je dobar u odbrani i siguran u kontri. Uzvratio je ponovo centar domaćih Majstorović trojkom.

4. minut - U listu strelaca upisao se Dangubić, a nadovezao se Boban Marjanović sa četiri vezana poena. Tajm aut trenera domaćih Vladimira Đokića. Đorđe Majstorović je pogodio van linije 6.75.

3. minut - Branko Lazić je pogodio trojku posle pogotka Luke Mitrovića. Majstorović je siguran za dva, a potom je blokirao Nemanju Dangubića i Markusa Vilijamsa.

1. minut - Utakmica je počela. Dvorana u Valjevu je potpuno ispunjena. Preduslovi za košarkaški spektakl su ispunjeni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.