Trinkijeri vratio Bajern na pobednički kolosek!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020, 22:36

Trinkijeri vratio Bajern na pobednički kolosek!

Poraz od Zenita brzo zaboravljen.

Petnaesto kolo Evrolige obeležio je i deseti trijumf Bajerna od početka sezone u Evroligi.

Tim Andree Trinkijerija je na svom parketu, bez Vladimira Lučića na terenu, večeras savladao špansku Baskoniju rezultatom 77:66 i učvrstio se među četiri najboljeplasirane ekipe na tabeli.

Prva četvrtina ovog meča bila je ravnopravna, a u drugoj Bajern stiče petnaest poena prednosti (38:23) i pravi prvi veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << korak ka trijumfu.

U trećem kvartalu domaći su odbili inicijativu gostiju koji su u par navrata spustili razliku na samo četiri poena, ali više od toga Baskonija večeras nije mogla. Ekipa Bajerna se u poslednjem kvartalu vratila na ''bezbednu udaljenost'' i bez većih problema je privela meč kraju.

Rejnolds sa 21 poenom i devet skokova bio je najefikasniji u Bajernu, Boldvin je upisao 17, Cipser 13, a Leon Radošević 11 poena i sedam skokova.

Kod gostiju Zoran Dragić 13 poena, Piters je upisao poen manje, a Italijan Polonara je uz 10 poena dodao i 11 skokova.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.