Izvor: Beta OMS, 12.Feb.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOP 16 EVROLIGE – SAMO NA KANALIMA SPORT KLUBA

SK 1, ČETVRTAK, 13. FEBRUAR, 18:45 SATI, DIREKTAN PRENOS ŽAL GIRI S - PARTIZAN Posle dvonedeljne pauze u četvrtak i petak nastavlja se takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige, a srpski šampion Partizan, u 6. kolu F grupe, odlazi na noge Ţalgirisu. Litvanci su jedini tim u ovoj fazi takmičenja bez trijumfa, ali u prethodna dva kola pokazali su da podiţu formu. Najpre su u Krasnodaru izgubili praktično dobijen meč protiv Lokomotive (80:75), a onda su u neizvesnoj utakmici poraţeni u Istanbulu od Galatasaraja (90:83).

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prilika za prekid crnog niza, Partizan gostuje Žalgirisu koji ne zna pobedu

Izvor: Blic, 12.Feb.2014

Posle dvonedeljne pauze, nastavlja se takmičenje u Top 16 fazi Evrolige, a Partizan u šestom kolu F grupe odlazi na noge Žalgirisu, uz direktan prenos na Sport klubu (SK 1) u četvrtak od 18:45...Litvanci su jedini tim u ovoj fazi takmičenja bez trijumfa, ali su u prethodna dva kola pokazali da podižu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.