EL: Tepić putuje u Kaunas, Kinzi ne

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Tepić putuje u Kaunas, Kinzi ne

Košarkaši Partizana u četvrtak od 18.45 gostuju Žalgirisu u šestom kolu Top16 faze Evrolige, a crno-beli' će na tom meču moći da računaju na Milenka Tepića.

Tepić se vraća u tim posle dve nedelje, posle pauze zbog povrede zadnje lože, dok u redovima šampiona Srbije neće moći da računa na Tarensa Kinzija, koji još nije zalečio povredu članka.

Partizan posle pet kola ima jednu pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i četiri poraza, dok je tim iz Kaunasa bez trijumfa i sa skorom 0/5.

Ne treba zaboraviti da se Žalgiris plasirao u Top 16 fazu sa pet pobeda, pokazali su da imaju kvalitet, promenili su koncepciju u odnosu na prethodne godine i sad imaju samo jednog stranca. Tipični su predstavnici litvanske košarke, mnogo trče i šutiraju, dobro su popunjeni na svim pozicijama”, istakao je trener Partizana Duško Vujošević.

‘Crno-beli’ su u utorak predstavili Aleksandra Pavlovića, koji je pre dva dana pojačao redove šampiona Srbije. Pavlović će u dresu Partizana moći da debituje na meču sa Širokim u ABA ligi, a u Evroligi će zaigrati tek od osmog kola.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: Tepić putuje u Kaunas, Kinzi ne

Izvor: B92, 11.Feb.2014

Košarkaši Partizana u četvrtak od 18.45 gostuju Žalgirisu u šestom kolu Top16 faze Evrolige, a crno-beli' će na tom meču moći da računaju na Milenka Tepića...Tepić se vraća u tim posle dve nedelje, posle pauze zbog povrede zadnje lože, dok u redovima šampiona Srbije neće moći da računa...

Nastavak na B92...

TOP 16 EVROLIGE – SAMO NA KANALIMA SPORT KLUBA

Izvor: Beta OMS, 12.Feb.2014, 14:00

SK 1, ČETVRTAK, 13. FEBRUAR, 18:45 SATI, DIREKTAN PRENOS ŽAL GIRI S - PARTIZAN Posle dvonedeljne pauze u četvrtak i petak nastavlja se takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige, a srpski šampion Partizan, u 6. kolu F grupe, odlazi na noge Ţalgirisu. Litvanci su jedini tim u ovoj fazi takmičenja...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.