Stigla potvrda, Makabi dobio veliko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla potvrda, Makabi dobio veliko pojačanje! (foto)

Sam igrač otklonio i poslednju dilemu.

Bilo je priča da bi Jovan Novak mogao da napusti redove nemačkog Mitldojčera i karijeru nastavi u redovima Makabija iz Tel Aviva, ali je ubrzo postalo jasno da tako nešto nije realno.

Bio je Novak, kao najbolji asistent Bundeslige, na radaru "Ponosa Izraela", ali se onda pojavila jedna daleko primamljivija opcija.

Pojavile su se priče da je uprava Makabija u pregovorima sa bivšim šampionom Evrolige Eronom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džeksonom.

Sada je čitava priča dobila i epilog, čovek koji je činio bekovski tandem sa Milošom Teodosićem u moskovskom CSKA se nakon dve godine vraća u Evroligu.

On je to potvrdio i na "Tviteru", u odgovoru na dobrodošlicu od strane jednog navijača Makabija.

Yessir. Back at it 💪🏾 https://t.co/crFKbbJukp

— Aaron J (@AaronfingJ) December 16, 2019
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.